Sevgili öğrenciler: 2022-2023 İlkbahar Dönemi için Etkileşimli Kayıtlar ve Danışman Onayları 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Etkileşimli kayıtlarla ilgili genel bilgilere ve kayıt tarih ve zamanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Süreç hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tezli Yüksek Lisans Programlarının 2. döneminde ve Doktora Programının 3. döneminde olan öğrenciler, ders kayıtları öncesi yapması gerekenlere burdan ulaşıp öğrenebilirler.

Bölüm müfredatı, dersler ve danışman-öğrenci listeleri gibi bilgileri aşağıda eklenen belgelerden bulabilirsiniz:

Ek 12022-2023 İlkbahar Dönemi Danışman Listesi

Ek 22022-2023 İlkbahar Döneminde Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nde açılan seçmeli derslerin gün ve saat bilgileri ile birlikte listesi

Ek 32022-2023 İlkbahar Döneminde modüller altında sunulan seçmeli derslerin listesi (üçüncü ve dördüncü yılındaki şehir ve bölge planlama öğrencileri için)

Ek 4Bölümde modüller altında güz ve ilkbahar dönemlerinde sunulan tüm seçmeli derslerin listesi (üçüncü ve dördüncü yılındaki şehir ve bölge planlama öğrencileri için)

Ek 5Bölüm müfredatı (yıllara göre alınması gerekli derslerin listesi)

Ek 62022-2023 İlkbahar Dönemi ayrıntılı Bölüm müfredatı

03/03/2023 - 13:18