Sevgili öğrenciler: 2021-2022 Güz Dönemi için Etkileşimli Kayıtlar ve Danışman Onayları 13-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kayıt ve onay süreci hakkında genel bilgilere şu web sitesinden ulaşabilirsiniz: http://oidb.metu.edu.tr/tr/duyuru/2021-2022-akademik-yili-guz-donemi-etkilesimli-kayit-ve-danisman-onaylari

Etkileşimli kayıtlarla ilgili genel bilgilere ve kayıt tarih ve zamanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Lisansüstü programlarındaki öğrencilerimiz, kayıtlardan önce yapması gerekenlere buradan ulaşabilir.

İlaveten, bölüm müfredatı, dersler ve danışman-öğrenci listeleri gibi bilgilere aşağıda eklenen belgelerden bulabilirsiniz:

Ek1: 2021-2022 Güz Dönemi Danışman Listesi

Ek2: 2020-2021 Güz Döneminde Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nde açılan zorunlu ve seçmeli derslerin listesi

Ek3: Modüller altında sunulan tüm seçmeli derslerin listesi (üçüncü ve dördüncü yılındaki şehir ve bölge planlama öğrencileri için)

Ek4: Bölüm müfredatı (yıllara göre alınması gerekli derslerin listesi)

Ek5: Special Studies ve Advanced Studies için kodlar (YL ve doktora öğrencileri için)

12/10/2021 - 17:43