8 Kasım 2022 / Salı / 12.30

ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Kubbealtı

Dr. Erman M. Demir

Başlık: Creative-Cultural Industries and Turkey's Place in the International Perspective

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen Salı Söyleşileri kapsamında 8 Kasım 2022 Salı günü saat 12:30'da Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Yaratıcı Kültür Endüstrileri Araştırma ve Uygulama Merkezi'nden Dr.Öğr. Üyesi Erman M. Demir, 'Yaratıcı-Kültür Endüstrileri ve Uluslararası Bakışta Türkiye'nin Yeri' başlıklı sunumu Kubbealtı'nda gerçekleşecektir.

Dr. Erman M. Demir, Kara Harp Okulu Sistem Mühendisliği, İstanbul Üniversitesi İşletme/Davranış Bilimleri ve Ankara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım programlarında lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamlamıştır. 2013 yılından bugüne Başkent Üniversitesinde lisans dersleri; bazı kamu/özel kuruluşlarda ve uluslararası projelerde yaratıcı endüstriler ve girişimcilik konularında proje, eğitim ve danışmanlıklar yürütmekte; pratik ve akademik çalışmalar yapmaktadır.

Halen Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi olan Dr. Demir, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Kültürel İfadelerin Çeşitliliği İhtisas Komitesi üyesi, TOBB Kreatif Endüstriler Meclisi danışmanı ve Başkent Üniversitesi Yaratıcı Kültür Endüstrileri Araştırma ve Uygulama Merkezi araştırmacısı olarak çalışmaktadır.

Sunum dili Türkçedir.

07/11/2022 - 14:37