Duyuru/Announcement

DUYURU / ANNOUNCEMENT:

Planlama Eğitimine Bu Yıl Başlayacak 1. Sınıfların Dikkatine/To the Attention of the First Year Planning Studio Students

Planlama eğitimine bu yıl başlayacak 1. Sınıfların dikkatine,

2015-2016 eğitim öğretim yılı 1. dönem ders kayıtları 30 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Sizlerle tanışmak hem de kayıt sürecinde yapılması gerekenler ile ilgili olarak sizlere ön bilgiler vermek üzere, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü saat 10.00’da R28 de yapacağımız toplantıya hepinizi bekliyoruz.

Sorunsuz bir kayıt ve okula başlangıç dönemi geçirmeniz için bu toplantıya katılmanız önemlidir.

Not: Toplantıya katılıp katılamayacağınızı lütfen hayriye@metu.edu.tr adresine mail gönderiniz.

To the attention of the first year planning studio students,

In order to meet and inform you about the formal registration process, we will arrange a first-meeting in 28th of September at 10 o'clock in the room R28.

Please send an e-mail regarding your participation to: hayriye@metu.edu.tr